Szállítási információk

Csomagátvétel Pick Pack Ponton MPL házhozszállítás DPD házhozszállításCsomagátvétel Postaponton (postán) MOL Postapont - Csomagátvétel MOL töltőállomásokon Csomagátvétel csomagautomatából


Személyes átvétel irodánkban

A megrendelt termékeket a rendelés visszaigazolásától számított 10 munkanapon belül tudod átvenni irodánkban.

Irodánk címe: 1143 Budapest, Besnyői utca 9. III./4. (58-as kapucsengő)

Nyitvatartási idő: Hétfőtől - csütörtökig 07 - 16 óráig, pénteken 07 - 13 óráig. Szombaton és vasárnap zárva tartunk.

Felhívjuk figyelmed, hogy irodánkban csak készpénzzel történő fizetésre van lehetőséged.


Szállítás Pick Pack Pont-ra

Csomagátvétel Pick Pack Ponton

Mit jelent a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít az ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pontban. Ezeken a Pick Pack Pontokon személyesen veheti át az interneten megrendelt csomagot. A Pick Pack Ponthoz az alábbi üzlethálózatok csatlakoztak: Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és egyes MOL töltőállomások, a Playersroom, Sportfactory, Playmax sport és ruházati boltjai, valamint a Co-op Star élelmiszer üzletei.

Pick Pack Pont átvevőhelyek

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, Playersroom, PlayMAX, Sportfactory üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, MOL és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A személyes átvétel gyors és kényelmes! A készpénzes fizetésen kívül a legtöbb átvételi helyen kártyával is lehet fizetni. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetőség nyílik, egy általad választott kényelmes időpontban, akár egy hétvégi bevásárlással összekötve! A Pick Pack Pontok nyitva tartása hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választani?

Ha a rendelt termékek kiszállításért kevesebbet szeretnél fizetni, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, esetleg szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

A megrendelés leadásakor a Pick Pack Pont-os szállítási opció esetén, először válaszd ki azt a települést, ahol át szeretnéd venni a csomagodat, utána pedig azt a Pick Pack Pontot, ami számodra a legmegfelelőbb. A választáskor érdemes figyelembe venni a nyitvatartást és a kártyafizetési lehetőséget is.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.
Az átvételkor – biztonsági szempontból – szükséges, hogy az átvevő igazolja személyazonosságát.

Kiszállítható csomagok súlya és mérete

Pick Pack Pont szállítási mód esetében a csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot, vagy a 60 x 60 x 60 cm-es méretet.

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat:

Telefon: 06-1-803-6300
Hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.

Pick Pack Pont szállítási díjak:

ppp-szallitas890.jpg


Házhozszállítás futárszolgálattal

Amennyiben ezt a szállítási módot választod, a futárszolgálat házhoz viszi a csomagod. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjáról. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 10 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.
Amennyiben az utánvétes fizetési módot választod, fizetni a futárnak kell, ezért kérünk, kövesd figyelemmel az email-jeidet, hogy tájékozódhass a csomag érkezéséről.

Házhozszállítási díjak:

futarszolgalat-szallitas1300.jpg