Bemutatkozás

Biobasis Kft.

A Biobasis Kft. biokozmetikai termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.
Fontosnak tartjuk a környezettudatos szemlélet térhódítását hazánkban, ezért portfóliónk kialakításakor különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink rendelkezzenek az illetékes minősítő intézetetek tanúsítványaival.
A nemzetközi trendnek megfelelően, hazánkban is egyre többen ismerik fel a kemikália mentes kozmetikumok használatának jelentőségét a mindennapi szépségápolásban. Tevékenységünk arra irányul, hogy ezen tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. Annak érdekében, hogy szélesítsük a természetes szépségápolásban fellelhető biokozmetikai készítmények körét a hazai kínálatban, folyamatos kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. Ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi cégnek lehetünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.
A termékpalettánkban található biokozmetikumok megfelelnek a nemzetközi minősítő eljárások szigorú kritériumainak, mely előírások gondosan szabályozzák az összetevők természetes eredetét és a környezetre gyakorolt hatásukat.
A lakossági használatra szánt biokozmetikai készítmények értékesítése mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. Ebben a szegmensben elsősorban kozmetikusok, természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, gyógyszállók, wellness- és SPA központok számára kínáljuk professzionális biokozmetikai készítményeinket.
Biokozmetikai termékeink főbb jellemzői: természetes eredetűek (az összetevők jelentős mértékben ellenőrzött biogazdaságokból származnak), nem tesztelik őket állatokon, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, nem tartalmaznak szilikonokat, paraffint és más kőolajszármazékot, nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.

Mottónk egyszerű és önmagáért beszél:

Természetesen: természetesen!

Munkatársaink

Rólunk mondták

Mivel érzékeny az arcbőröm, régebben sok problémám adódott abból, hogy olyan kozmetikumokat használtam, amelyek különböző vegyszereket tartalmaztak. Persze erre jelentős fáziskéséssel és hosszú nyomozás árán jöttem csak rá. Mióta rátaláltam erre az áruházra, és kipróbáltam a termékeiket, egycsapásra megszűntek ezek a bőrproblémáim. Én mindenképpen a biokozmetikumokra szavazok!

Szántó Katalin
Dunaharaszti

Igazság szerint, én egyáltalán nem bíztam ezekben a bio kenceficékben. Aztán a lányom hosszas unszolására kipróbáltan egy bio krémet a fájós lábamra ... Azóta általában én unszolom a lányomat, hogy ideje lenne rendelnie nekem, mert már fogytán van.

Sebestyén Erzsébet
Budapest